ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση – υπέρβαση του Παναθηναϊκού σε Σένκεφελντ!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μια μεγάλη πρόταση στον Μπαρτ Σένκεφελντ για τα τωρινά δεδομένα, με τον Ολλανδό να έχει υψηλές απαιτήσεις, αλλά στο τριφύλλι ελπίζουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Πρόταση - υπέρβαση του Παναθηναϊκού σε Σένκεφελντ!

Ο Παναθηναϊκός, μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αχιλλέα Πούγγουρα (2023), επιδιώκει να δέσει και τον έτερο βασικό στόπερ, τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην πρώτη επαφή που υπήρξε είχε αρκετά υψηλές απαιτήσεις, με το τριφύλλι να του καταθέτει μια υψηλή πρόταση, σχετικά κοντά στα θέλω του. Οι πράασινοι στον Σένκεφελντ δίνουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους υπόλοιπους στόπερ που υπάρχουν στο ρόστερ.

Στο τριφύλλι ελπίζουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Σένκεφελντ θα ανανεώσει μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...