ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Μολίνς «κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ και τον άφησε εκτός Champions League (vid)

Ο Παναθηναϊκός στις 31 Μαϊου του 2017 νικούσε τον ΠΑΟΚ 3-2 με buzzer beater του Μολίνς και έπαιρνε την εκδίκηση του για την κλοπή του Κύζα στο Κύπελλο.

Όταν ο Μολίνς «κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ και τον άφησε εκτός Champions League (vid)

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2016-17 αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι καίγονταν για τους βαθμούς καθώς ήθελαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα κατέβαινε με πολλές αλλαγές τότε και μάλιστα οι περισσότεροι την είχαν… ξεγραμμένη. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Μπίσεσβαρ, με τους πράσινους να ισοφαρίζουν στο 27ο λεπτό του αγώνα με ωραίο τελείωμα του Κλωναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο ΠΑΟΚ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Πέδρο Ενρίκε στο 68ο λεπτό. Από το σημείο αυτό ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι. Το τριφύλλι ισοφάρισε με γκολ του Λουντ. Η ολική ανατροπή ήρθε με τον Μολίνς στο 94΄, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κλωναρίδη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέδρο Ενρίκε (77’ Κάνιας), Ουάρντα (88’ Χαρίσης), Πρίγιοβιτς (67’ Κουλούρης).

Παναθηναϊκός (Μαρινος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί (43’ Ευαγγέλου), Ρέις (47’ Χατζηγιοβάννης), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (87’ Πίσπας), Λουντ, Κλωναρίδης, Μολίνς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.