ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο μεταγραφικό… μπαμ της Φενέρμπαχτσε

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία ακόμα σημαντική κίνηση είναι η Φενέρμπαχτσε,

Νέο μεταγραφικό... μπαμ της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε έχει πάρει… φόρα και δεν σταματάει, όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ο Νταϊσόν Πιέρ έκανε την αρχή για την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, με τον Καναδό φόργουορντ να ανακοινώνεται για τα επόμενα δύο χρόνια από την τουρκική ομάδα.

Η τουρκική ομάδα δεν σταματάει εκεί, καθώς έχει μπει… σφήνα για την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν, έχοντας πλέον πολλές πιθανότητες για να τον κάνει δικό της. Την ίδια στιγμή η ομάδα της Πόλης ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Δείτε ποιος είναι στο sdna.gr.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.