ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Άρης πώς θα ανταποδώσει την «εξυπηρέτηση του Ολυμπιακού»; Εισαγγελέας τώρα

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη μέσω του... Ολυμπιακού και η δημόσια παραδοχή από τους κιτρινόμαυρους εγείρει μία σειρά από ερωτήματα που απαιτούν εισαγγελική έρευνα.

Ο Άρης πώς θα ανταποδώσει την «εξυπηρέτηση του Ολυμπιακού»; Εισαγγελέας τώρα

Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στην Ελλάδα και στο δύσμοιρο ποδόσφαιρο της, να που υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί να τρυπήσει το ταβάνι. Να σπάσει το κοντέρ της αδιαφάνειας. Να σε κάνει να αναρωτηθείς αν υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα και, βέβαια, αν υπάρχουν αρχές να τους εφαρμόσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.