ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0

Όρθιος και στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε τελικό, αλλά ο Παναθηναϊκός με νέα καλή εμφάνιση τον κράτησε μακριά από τον Διουδη και πήρε εύκολα το 0-0. Κέρδος οι νεαροί Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης. Θετικότατοι ξανά οι Ανουάρ, Χατζηθεοδωρίδης.

Όρθιος και στην Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στα ίσα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μπορούσε να φύγει ακόμα και με το διπλό από την Θεσσαλονίκη. Οι πράσινοι ήταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το τριφύλλι έπαιζε στρωτό ποδόσφαιρο και πίεζε ψηλά τον ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 3΄ ο Καμπετσής έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται. 10 λεπτά αργότερα το τριφύλλι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1 στην Τούμπα. Ο Ζαγαρίτης έκανε πανέμορφη ενέργεια από τα δεξιά, σέντραρε, αλλά ο Καμπετσής δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν άφηνε τον ΠΑΟΚ να πλησιάσει καν στην περιοχή του Διούδη. Στο 29ο λεπτό ο Μπουζούκης έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στο χέρι του Βαρέλα, αλλά τον διαιτητή να δείχνει παίζεται. Η φάση ήταν δύσκολη βέβαια και δεν φαίνεται ξεκάθαρα ούτε από το ριπλέι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαγαρίτης έκανε πάλι μία πανέμορφη σέντρα, ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και η ευκαιρία χάθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Στο 53΄ ο Μακέντα μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ το απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Έξι λεπτά αργότερα η μπάλα χάθηκε από Καμπετσή – Μακέντα, αλλά ο πρώτος έκανε λάθος πάσα στο τέλος και οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Στο τελευταία 20 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, οι πράσινοι… έπεσαν και το τελικό σκορ ήταν το 0-0.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (81′ Μάτος), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Καντουρί (81′ Τσιγγάρας), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (61′ Λημνιός), Τζόλης (61′ Στοχ), Άκπομ (73′ Σβιντέρσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης (80′ Σερπέζης), Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (80′ Μπεκ), Καμπετσής (65′ Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης (78′ Περέα), Μακέντα (80′ Κολοβός).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.