ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Παναθηναϊκή ψυχή από τους μάγκες του Δώνη και στην Τούμπα!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr για το νέο μπλόκο του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τα μωρά του Δώνη, ο οποίος έκανε πάλι μαγικά.

Παναθηναϊκή ψυχή από τους μάγκες του Δώνη και στην Τούμπα!

Ότι και να πεις για αυτά τα παιδιά και για αυτό τον προπονητή είναι λίγο. Κάτω από αντίξοες συνθήκες απέναντι σε αντιπάλους με δεκαπλάσιο μπάτζετ αποδεικνύουν, ότι στο ποδόσφαιρο αν έχεις πλάνο και ψυχή όλα γίνονται.

Μετά το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός μπλόκαρε και τον ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα. Έναν ΠΑΟΚ, που καιγόταν για τη νίκη, διότι έμεινε πίσω στην μάχη της δεύτερης θέσης.

Με ενδεκάδα, όπου παίκτες έπαιξαν σε άλλες θέσεις(Χατζηθεοδωρίδης), η μπήκαν στα βαθιά από την u-19(Zαγαρίτης) με πολύ νιάτα, που «έσκασαν» στο τρέξιμο τον ΠΑΟΚ. Του έβγαλαν την γλώσσα. Και αν ήταν πιο εύστοχος ο Καμπετσής στο 13 και ο Μακέντα στο 53 ο Παναθηναϊκός θα έφευγε με διπλό.

Ο Δώνης έδεσε κόμπο τον Φερέιρα. Ο ένας με 3,5 εκ . ευρώ μπάτζετ και ο άλλος με 30 εκ. ευρώ μπάτζετ και σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός έχει μία νίκη και έχουν έρθει ισόπαλα τα άλλα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο κύπελλο. Με ένα 5-4-1, τους Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλο να …καταπίνουν χιλιόμετρα στα χαφ, τον Μπουζούκη δεξιά και τον Καμπετσή στην κορυφή να πρεσάρουν και να μην αφήνουν η μπάλα να περάσει στα χαφ του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έκανε «πλάκα» στην Τούμπα με βάση την ποιοτική διαφορά των ρόστερ των ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε περισσότερο χώρο, διότι ήρθε λίγο η κούραση των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά με τις αλλαγές που έκανε ο Δώνης κράτησε εύκολα το μηδέν στην άμυνα.

Αν φανταστεί κανείς, ότι στο τέλος έπαιξε και ο Μπεκ αριστερό μπακ-χαφ, διότι δεν έβγαιναν τα ..κουκιά και ο Χατζηθεοδωρίδης βγήκε με σοβαρό τραυματισμό εκτός και έπαιξε με δέκα παίκτες η ομάδα στα τελευταία έξι λεπτά καταλαβαίνει πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα.

Από τα νέα παιδιά θέλω να σταθώ στον Ζαγαρίτη, που έπαιξε όλη την πλευρά αριστερά και έδειξε, ότι έχει υψηλή τεχνική, αλλά και στον Αλεξανδρόπουλο, που έτρεξε πολύ, αλλά πάσαρε και σωστά και δείχνει, ότι ο θόρυβος, που γίνεται για αυτό το παιδί, δεν είναι τυχαίος. Χαμηλά η μπάλα, διότι η απαίτηση από αυτά τα παιδιά είναι να καθιερωθούν σε έναν Παναθηναϊκό, που θα πρωταγωνιστεί και όχι σε έναν Παναθηναϊκό, που έχει σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και την τριάδα.

*Κρίμα για τον Χατζηθεοδωρίδη, που χτύπησε και μάλλον δεν έχει αποφύγει την μεγάλη ζημιά. Κρίμα για το παλικάρι. Ο Σκόμινα σε αυτό το εγκληματικό τάκλιν του Μιχαηλίδη δεν έδωσε φάουλ, δεν έβγαλε ούτε κάρτα.

*Σπουδαία η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες, αρκεί να δέσει στο σύνολο, που θα φτιάξει ο Πογιάτος του χρόνου.

*Παναθηναϊκη ψυχή από τους μάγκες του Δώνη σε άλλο ένα ντέρμπι. Σας ευχαριστούμε και αυτό είναι το λιγότερο.

*Στο 29 ο Σκόμινα θα μπορούσε να δωσει πέναλτι σε χέρι του Βαρέλα μετά από σουτ του Μπουζούκη. Άλλη  μία άδικη απόφαση σε βάρος του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.