ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(19:00, LIVE: Panathinaikos24.gr, ERT SPORTS)

Για το διπλό ξανά στου Ρέντη και το πρώτο βήμα!

Ο Παναθηναϊκός μετά από 10 χρόνια επιστρέφει σε τελικούς. Το τριφύλλι αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στου Ρέντη και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο.

Για το διπλό ξανά στου Ρέντη και το πρώτο βήμα! | panathinaikos24.gr

Ώρα μηδέν για τους τελικούς της Volley League. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακού στου Ρέντη, στην πρώτη αναμέτρηση για τους τελικούς του Πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι προέρχονται από 2 συνεχόμενα διπλά κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία αυτή, ώστε να φτάσουν μια ανάσα από το πρωτάθλημα.

Πριν 10 χρόνια οι πράσινοι είχαν αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό, την τελυταία φορά που είχαν περάσει σε τελικούς πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελικοί θα κριθούν στις 2 νίκες, με τον Ολυμπίακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων είπε για το ματς αυτό:  «Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική διοικητική κατάσταση ως Σύλλογος, κάτι ασφαλώς που μας αφορά όλους. Ωστόσο εμείς έχουμε μια σειρά τελικών μπροστά μας με τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο πρώτο ματς και θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και στο Λιγκ Καπ. Είναι τιμή για όλους μας που παίζουμε στον Παναθηναϊκό την ομάδα που τιμά το βόλεϊ στην Ελλάδα από το 1919 και όλοι μας θα πολεμήσουμε για να φέρουμε το 25ο πρωτάθλημα μας».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close