ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Οι μικροί δηλώνουν «παρών» και δείχνουν το μέλλον!

Ο Παναθηναϊκός με πολλούς νέους στην ενδεκάδα του χθες πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, με τους «μικρούς» να δηλώνουν βροντερό «παρών» για την επόμενη μέρα!

Οι μικροί δηλώνουν «παρών» και δείχνουν το μέλλον!

Ο Παναθηναϊκός με κυριολεκτικά μισή ομάδα έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να έιχε φύγει με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς στη χθεσινή αναμέτρηση και τα παιδιά τον έβγαλαν κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ωραίο, στρώτο ποδόσφαιρο και δεν άφησε τον ΠΑΟΚ ούτε σε μία στιγμή να τον απειλήσει. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν πολύ καλή και αν το τριφύλλι τα πήγαινε… καλύτερα στην τελική πάσα, τότε θα είχε σκοράρει κιόλας.

Οι καλύτεροι παίκτες του τριφυλλιού ήταν οι Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης. Ο πρώτος ειδικά ήταν εντυπωσιακός. Αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του, βράχος στις τοποθετήσεις ενώ την ωριμότητα στο παιχνίδι του θα την ζήλευαν ακόμα και έμπειρα χαφ. Η ηρεμία αλλά και το θράσος του να μην φοβιθεί να κουβαλήσει την μπάλα ακόμα και κλεισμένος από παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί έδωσαν άλλο αέρα στο κέντρο της ομάδας.  Ο Αλεξανδρόπουλος παρότι είναι μόλις 18 χρονών έδειξε για άλλο ένα ματς ότι πρέπει να θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη για το κέντρο. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να στηριχτεί πάνω του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δεύτερος έδειξε ξεκάθαρα τον λόγο, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει λύσεις εκ των… έσω και στα πλάγια. Αμυντικά έσβησε τον ΠΑΟΚ ενώ επιιθετικά έδειξε πολύ καλά δείγματα. Χαρακτηριστική είναι η φάση του 13ου λεπτού του αγώνα, όταν πήρε την μπάλα πάνω στην γραμμή του πλαγίου, έκανε την κούρσα και μια πανέμορφη σέντρα «έβγαλε» μόνο του τον Καμπετσή, ο οποίος αστόχησε.

Φυσικά δεν μπορεί να μην γίνει και μία αναφορά στον Θεοχάρη. Ο νεαρός αγωνίστηκε ως τρίτος σέντερ μπακ και έσβησε οποιαδήποτε απειλή από την πλευρά του. Δεν έκανε την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά μόνο και μόνο που ήταν τόσο σταθερός σε ένα ντέρμπι αρκεί.

Η δουλειά του Γιώργου Δώνη έχει φανεί για τα καλά. Ο Έλληνας προπονητής βγάζει συνεχώς άσους από το μανίκι του. Η κληρονομιά που αφήνει, ειδικά όσον αφορά τα νέα παιδιά, είναι μεγάλη. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν ο Πογιάτος θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ή θα κάνει τακτικές τύπου Στραματσόνι. Για όλα αυτά βέβαια μόνο η ιστορία μπορεί να κρίνει 100% τους πρωταγωνιστές της.

Ένα είναι το σίγουρο! Η νέα γενιά του Παναθηναϊκού είναι εδώ και δηλώνει έτοιμη να προσφέρει πράγματα στο σύλλογο, άλλωστε σε κάθε ματς το αποδεικνύει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...