ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Η «κληρονομιά» του Δώνη

Το «τρένο»… αναχωρεί, αλλά η «μαγιά» που αφήνει στον επόμενο υπόσχεται… ωραία πράγματα. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Η «κληρονομιά» του Δώνη

Ο Δώνης φεύγει λοιπόν από τον Παναθηναϊκό με τα «πως» και τα «γιατί» να έχουν και εξηγηθεί αλλά και εξαντληθεί. Μόνο που δεν αφήνει πίσω του συντρίμμια, όπως πολλοί φοβήθηκαν μετά το ματς στο Καραϊσκάκη (δίχως βέβαια δική του ευθύνη) αλλά μια πολύ καλή κληρονομιά στον επόμενο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια δουλεμένη και με το παραπάνω εδώ και δυο χρόνια ομάδα που ξέρει τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλει να παίξει μέσα στο γήπεδο ανεξαρτήτως προσώπων. Όσο εύκολα μπορούσε και έπρεπε να κερδίσει το υπερπλήρες τριφύλλι στην κανονική διάρκεια στην Τούμπα άλλο τόσο έπρεπε και μπορούσε και τώρα. Με τα τρίτα και δίχως κανέναν ρεαλιστικό στόχο πλην της αξιοπρέπειας. Ε όλο αυτό είναι προφανές πως δεν έτυχε αλλά πέτυχε.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο με ΚΙΝΗΤΡΟ ο Παναθηναϊκός τον τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες και τον έστειλε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα πιτσιρίκια κυριάρχησαν με τα τρεξίματά τους, μπλόκαραν απόλυτα τον Δικέφαλο ενώ αν υπήρχε πιο καθαρό μυαλό στην τελική φάση και στα τελειώματα θα έφευγαν από την Τούμπα και με το διπλό.

Εξυπακούεται πως στην παρούσα φάση το τελευταίο που νοιάζει είναι το αποτέλεσμα. Θα ένοιαζε μόνο αν κινδύνευες με καμιά χοντρή ζημιά, σαν αυτή στο Καραϊσκάκη. Το θέμα είναι να μην διαλύσεις όπως πολύ φοβόντουσαν, να μην πάει στράφι όλη αυτή η δουλειά εκ μέρους του Δώνη και των συνεργατών του. Αυτό λοιπόν επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο καινούργιος προπονητής δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν. Κάθε άλλο.

Ο Πογιάτος έχει στα χέρια του μια εξαιρετική μαγιά, η οποία με τις κατάλληλες προσθήκες μπορεί να προσφέρει όμορφα πράγματα τη νέα σεζόν. Ηδη μάλιστα οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι προς τη σωστή κατεύθυνση με κορυφαία αυτή που ολοκληρώθηκε προ ωρών δηλαδή την επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνες.

Αν στον Αργεντίνο παιχταρά προστεθεί ο Καρλίτος και ο Αϊτόρ που είχαν προηγηθεί, αλλά και ο γνωστός σε όλους μας Βέλεθ γίνεται σαφές ότι ο Παναθηναϊκός σε επίπεδο ποιότητας θα είναι αρκετά σκαλιά πιο πάνω. Φυσικά και καθρέφτης είναι το γήπεδο και όλοι εκεί θα κριθούν ωστόσο τη δεδομένη στιγμή τα δείγματα είναι καλά. Αντε να δούμε και τον προπονητή γιατί αυτός αποτελεί ξεκάθαρο στοίχημα, όπως έχουμε ξαναπεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ