ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3 (19-25, 22-25, 19-25)

Στεγνό…. Παναθηναϊκό καθάρισμα στο Ρέντη!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ στον πρώτο τελικό της volley league στο Ρέντη και θέλει μια ακόμη νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα.

Μαγικός Παναθηναϊκός στο Ρέντη. Έτοιμος για όλα. Έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ. Με… φόρα από το Λιγκ Καπ και την κατάκτηση του τίτλου κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους μέσα στο Ρέντη και έκανε το 1-0 στους τελικούς της Volley League. Την Κυριακή η μεγάλη ευκαιρία στον Άγιο Θωμά για να κατακτήσει το τριφύλλι το πρώτο πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια.

Μέσα σε 88 λεπτά ο Παναθηναϊκός… καθάρισε τον Ολυμπιακό, επικρατώντας σε όλους τους τομείς απέναντι στον αντίπαλό του. Και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη στο Ρέντη, που τον φέρνει πλέον σε ρόλο απόλυτου φαβορί για την κούπα.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου με καταπληκτικό μπλοκ αποσυντόνισε τον Ολυμπιακό, ο οποίος υπέπεσε σε πολλά λάθη. Λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι, οι οποίοι στο πρώτο σετ πήραν έξι σερί πόντους από το 19-19 και το τελείωσαν με 25-19.

Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σετ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι τους 20 πόντους, με τον Παναθηναϊκό να… πατάει το γκάζι στο φινάλε και να κάνει το 2-0 στα σετ με 25-22.

Με μεγάλη αυτοπεποίθηση και με ψυχολογία στα ύψη, οι παίκτες του Ανδρεόπουλου μπήκαν στο τρίτο σετ για να τελειώσουν οριστικά το ματς. Ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκειά του, ξέφυγαν με τέσσερις παίκτες και δεν κοίταξαν πάλι πίσω τους. Πήραν και αυτό το σετ με 25-19, πήραν τη νίκη με 3-0 και πλέον απομένει μία νίκη για να γίνουν πρωταθλητές.

Επόμενο ματς είναι την Κυριακή στο κλειστό του Αγίου Θωμά και αν ο Ολυμπιακός ισοφαρίσει ο τρίτος τελικός θα γίνει την Τετάρτη στο Ρέντη.

Exit mobile version