ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: “Οι στιγμές είναι δύσκολες. Αν δε θέλουμε η ομάδα να διαλυθεί, πρέπει ο κόσμος να ενισχύσει”!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ανδρεόπουλος: “Οι στιγμές είναι δύσκολες. Αν δε θέλουμε η ομάδα να διαλυθεί, πρέπει ο κόσμος να ενισχύσει”! | panathinaikos24.gr

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα
Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα 359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε, αρχικά, την ανάλυσή του για την επικράτηση με 3-0 σετ στο Ρέντη, προσθέτοντας ότι ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει σε ό, τι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους φίλους του τριφυλλιού, ζήτησε να συνεισφέρουν και να γραφτούν μέλη στον Σύλλογο, προκειμένου ο Ερασιτέχνης να γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικός και αυτή η ομάδα να μη διαλυθεί.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του πρώτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε: «Τα πολλά λάθη ήταν από το σερβίς μας. Τις περισσότερες φορέας μας έβγαινε η τακτική μας. Το μπλοκ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ όλον τον χρόνο. Είχαμε πολύ ενέργεια και μας βγήκε ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Να πούμε στους φίλους του βόλεϊ είναι ένας σπουδαίος τελικός. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο ημίχρονο. Το επόμενο ματς δεν αλλάζει κάτι για εμάς μετά από αυτή τη νίκη. 

Θέλω να απευθυνθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού. Αν αυτή την ομάδα την καμαρώνουν. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Αποχώρησε ο πρόεδρός μας. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Αν θέλουν αυτή η ομάδα να διαλυθεί θέλουμε η οικογένεια του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει. Είτε να γίνουν μέλη, είτε κάποιος επιφανής Παναθηναϊκός μέσω χορηγίας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close