ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πελεκούδας: «Είμαστε ένας Παναθηναϊκός που έχει ψυχή»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στο Ρέντη και το 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πελεκούδας: «Είμαστε ένας Παναθηναϊκός που έχει ψυχή»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στο Ρέντη και το 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μας νοιάζουν τα λάθη, είμαστε ένας Παναθηναϊκός που έχει ψυχή και αυτό βγάζουμε. Τώρα αν θα κάνουμε πέντε λάθη, δέκα λάθη ή 15 λάθη, όσο έχουμε καλή επίθεση το σιγοντάρουμε και πηγαίνουμε καλά στο σκορ. Όταν φτάνουμε στο 19, είναι 50-50 να πάρεις το σετ ή να το χάσεις. Σήμερα το κερδίσαμε, θέλουμε να κερδίσουμε και το επόμενο.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι η φιλοσοφία της ομάδας, για αυτό παλεύουμε, αυτό κάνουμε. Δεν κοιτάμε ούτε προβλήματα, ούτε καλά, ούτε κακά. Μπαίνουμε στο γήπεδο και δίνουμε το 100%, αυτό κάνουμε ένα μήνα τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Για το αν είναι κακή στιγμή του Ολυμπιακού: «Γιατί να είναι κακή στιγμή για τον Ολυμπιακό και όχι καλή για εμάς; Αυτή είναι μια ερώτηση που θα έπρεπε να την κάνεις σε ένα παιδί του Ολυμπιακού και όχι σε εμένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...