ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θύρα 13 Πατησίων: «Η εγγραφή στο σύνδεσμο, συνεπάγεται με εγγραφή στον Ερασιτέχνη»

Η Θύρα 13 Πατησίων με ανακοίνωση της τόνισε όλες οι εγγραφές που θα γίνονται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη.

Θύρα 13 Πατησίων: «Η εγγραφή στο σύνδεσμο, συνεπάγεται με εγγραφή στον Ερασιτέχνη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 Πατησίων:

«Η προσφορά μας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ειδικότερα στον ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Οι μέρες που βιώνει ο Σύλλογος μας είναι κρίσιμες κι ακόμα πιο κρίσιμες είναι αυτές που θα έρθουν. Ανακοινώνουμε λοιπόν στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πως οι εγγραφές του συνδέσμου μας, μέχρι το τέλος καλοκαιριού, μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές μελών του ερασιτέχνη Π.Α.Ο.

Τον Σεπτέμβριο όπως ανακοινώθηκε απο τη νέα διοίκηση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση με θέμα και το γηπεδικό! Καναπεδάκηδες οπαδοί του πληκτρολογίου και των social media, ΔΡΑΣΤΕ ή ΣΚΑΣΤΕ.! Χορτάσαμε απο τα λόγια και την κριτική όλων. Ο Σύλλογος χρειάζεται πράξεις και στήριξη στα γήπεδα που αγωνίζονται τα τμήματα του. Για την εγγραφή στον ερασιτέχνη λοιπόν χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας και μια αίτηση που συμπληρώνεται στον σύνδεσμο.

ΥΓ1. ΠΑΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΥΓ2. ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...