ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το κάλεσμα του Ερασιτέχνη στον κόσμο της ομάδας (Vid)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει έμπρακτα τον Σύλλογο.

Το κάλεσμα του Ερασιτέχνη στον κόσμο της ομάδας (Vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εντάξου στον Σύλλογο και γίνε ενεργό μέλος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου της κορυφαίας ομάδας της χώρας, που από το 1908 γράφει την ενδοξότερη ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

O Παναθηναϊκός αγαπητοί συνάδελφοι είναι μια μεγάλη οικογένεια, πατριαρχική, της οποίας τα μέλη διέπονται υπό μίας ειδικής νοοτροπίας. Συνδέονται, αλληλοεκτιμώνται, κινούνται και δρουν υπό μιαν λίαν ιδιότροπον σκέψιν. Ημείς οι οποίοι εζήσαμεν και ηνδρώθημεν επί μίαν τεσσαρακονταετίαν μέσα εις αυτήν την περίεργον ατμόσφαιραν, αισθανόμεθα μιάν ενδόμυχον μεταξύ μας αγάπην, εκτίμησιν, υποχρέωσιν. Όλοι έχομεν την γνώμην και την ακράδαντον πεποίθησιν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πραγματικά μεγάλη ιδέα, που αποτελεί ένα μέρος του βίου μας, που θα ζη πάντα. Τα μέλη, οι αθληταί, τα συμβούλια παρέρχονται και αντιπαρέρχονται. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα παραμένη επί γενεάς γενεών εις την Αιωνιότητα»

Μ.Παππάζογλου 1948

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γίνε τακτικό μέλος του Παναθηναϊκού Α.Ο και απέκτησε δικαίωμα ενεργής παρακολούθησης των γενικών συνελεύσεων του Ομίλου και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την πρώτη εγγραφή.

Οι τρόποι εγγραφής είναι οι εξής:

-Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, όπου το υποψήφιο μέλος μπαίνει στο site συμπληρώνει τα στοιχεία του και προχωράει στην πληρωμή μέσω κάρτας και αφού ολοκληρώσει τη διαδικασία πρέπει να αποστείλει mail με την αίτηση συμπληρωμένη καθώς και από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s.

-Με κατάθεση σε τράπεζα, όπου αφού προχωρήσει στην κατάθεση χρειάζεται να μας αποστείλει την αίτησή του συμπληρωμένη καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected]

-Για φυσικά σημεία πώλησης μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. (Πεντέλης 43 & Ευκαλύπτων 2 Μαρούσι) ή   επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6444 401/2

-Για την παραλαβή της κάρτας  μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία του  Παναθηναϊκού Α.Ο.  (Πεντέλης 43 & Ευκαλύπτων 2 Μαρούσι τηλ: 2106440010 & 2144022539, 2144022541 & 2144022543) ή με επιπλέον χρέωση 5€, αποστέλλεται με courier στο χώρο του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...