ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπονήθηκε ο Αγιούμπ -Διάστρεμμα ο Κόναν

Ο Γιασίν Αγιούμπ προπονήθηκε κανονικά σήμερα και αύριο αναμένεται να κριθεί το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Προπονήθηκε ο Αγιούμπ -Διάστρεμμα ο Κόναν

Μετά το ρεπό της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Παρασκευής. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στην προπόνηση επέστρεψε ο Αγιούμπ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα ο Κόναν και αποχώρησε. Θεραπεία ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Νάγκι, Βέλεθ, Εμμανουηλίδης, Μαυρομμάτης. Απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους ο Καρλίτος.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές και όλα τα στελέχη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης Covid-19.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...