ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαγαρίτης: «Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι έτοιμος να δώσει το 100% για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την παρουσία του στο ντέρμπι: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, το απόλαυσα, υπήρχε λίγο άγχος στα πρώτα λεπτά όμως μετά τίποτα, προσπάθησα να δώσω τα πάντα».

Για το πάθος που βγάζει η ομάδα:  «Πιστεύω πως έχουμε κίνητρο, πολλοί λένε ότι δεν έχουμε, εγώ δε συμφωνώ. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε».

Για το βάρος αυτής της φανέλας: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορώ να παίξω και να δώσω το 100% και να έχω μια καλή παρουσία».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχουν κερδίσει τον ΠΑΟΚ και έχουν  το momentum, θα δώσουμε το 100% σίγουρα όπως σε κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε. Ο Λιβάγια, είναι ο πιο κινητικός παίκτης, ίσως ο MVP τους, αλλά υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί παίκτες όπως είναι ο Μάνταλος και ο Βέρντε που με ατομικές ενέργειες μπορούν να σπάσουν την άμυνα μας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

Για τη γενιά του 2001: «Είμαστε πάρα πολλά άτομα και μερικές φορές κοιτώ στα αποδυτήρια και βλέπω πως έχουμε κλίμα K19 στην ομάδα. Μέσα στο γήπεδο βλέπω τον Αθανασακόπουλο δεξιά μου, αριστερά τον Τζαβίδα, πιο μπροστά τον Αλεξανδρόπουλο. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι και χαρούμενοι για αυτό. Είμαι στον Παναθηναϊκό από τη Κ15, αν δεν είναι η καλύτερη, ίσως είναι μια από τις καλύτερες. Έχω προλάβει και τον Λάμπρου και τον Μπουζούκη, αλλά τόσο δεμένη ομάδα σαν σύνολο μπορεί να είναι και η καλύτερη. Σίγουρα πιστεύω, πολλά παιδιά έχουν πάρει συμμετοχές φέτος, του χρόνου θα είμαστε στο ροστερ κατά πάσα πιθανότητα και έτσι το θεωρούμε μια πολύ καλή ευκαιρία για να παίξουμε».

Exit mobile version