Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης από την 1η Ιουλίου επέστρεψε στο πράσινο στρατόπεδο, με το δανεισμό του να λήγει μετά από εντολή του Γιάννη Αλαφούζου. Ο νεαρός επιθετικός την προηγούμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και το πέρασμα του από την «Πλατεία» κρίνεται επιτυχές.

Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον «μικρό». Το πρόβλημα στους κοιλιακούς – προσαγωγούς τον άφησε για πρώτη φορά στην καριέρα του για 2,5 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο νεαρός όμως δεν τα παράτησε, το πάλεψε και επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός. Στη συνείδηση των Παναθηναϊκών μπήκε για τα καλά ξανά με το γκολ που έβαλε κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και του στέρησε την ευκαιρία να φτάσει σε μία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο.

Από κει και μετά ο Εμμανουηλίδης άρχισε να πατάει γκάζι, με την χρονιά να ολοκληρώνεται πρόωρα λόγω της θλάσης που έπαθε στα παιχνίδια των πλέι οφ. Παρά ταύτα η επίδοση του πέρυσι ήταν αρκετά καλή (23 ματς/ 6 γκολ), αν βάλει κανείς στην εξίσωση ότι αγωνιζόταν σε μία ομάδα, η οποία πάλευε και παλεύει ακόμα και τώρα για τη σωτηρία της.

Ο Εμμανουηλίδης δούλεψε πολύ αυτή τη σεζόν και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από το σώμα του και μόνο. Παρότι 19 χρονών μετράει ήδη αρκετές συμμετοχές και έχει… πληγώσει ουκ ολίγες φορές τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και με του Πανιωνίου.

Το σίγουρο είναι ένα: Ο Εμμανουηλίδης παρότι 19 χρονών έχει παλέψει με πολλά στη ζωή του και έχει βγει νικητής. Τώρα δίνει την μεγάλη μάχη του και αυτή είναι της καθιέρωσης. Ο Εμμανουηλίδης έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας πολύ καλός παίκτης, αρκεί φυσικά να συνεχίσει να δουλεύει όπως τώρα. Στις ηλικίες αυτές άλλωστε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά!

Οι ικανότητες υπάρχουν, η διάθεση υπάρχει και αν συνεχιστεί και η σκληρή δουλειά που ρίχνει δεν θα αργήσουμε να τον δούμε ξανά στην πράσινη επικαιρότητα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου