ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονομίδου: «Ευχαριστώ για όλα» (Pic)

Η Μαρία Οικονομίδου αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα έστειλε και το δικό της μήνυμα.

Οικονομίδου: «Ευχαριστώ για όλα» (Pic)

Η Μαρία Οικονομίδου μετά από δύο χρόνια αποτελεί παρελθόν από το στρατόπεδο τ0υ Παναθηναϊκού.

Μάλιστα η Ελληνίδα παίκτρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δύο χρόνια λοιπόν… με χαρές, λύπες, νίκες, ήττες, χαμόγελα, κλάματα… 2 γεμάτα χρόνια… μία άνοδος μίας ομάδας με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα… παιχνίδια που το σώμα μου με άφησε αλλά η ψυχή και η καρδιά μου ήταν ακόμη εκεί και πάλευαν μέσα σ’ αυτές τις γραμμές…! Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αυτά τα δύο χρόνια… τις συμπαίκτριές μου που έδιναν το 100% και δεν έσκυψαν το κεφάλι σε κανέναν αντίπαλο ποτέ!!! Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ’ έξω όλους εσάς… τον κόσμο που μας στηρίξατε σε όλη την πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος… που ποτέ δεν ένιωσα μόνη μέσα στο γήπεδο… που δείχνατε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας με την παρουσία σας!! Παναθηναϊκέ σε ευχαριστώ πολύ για όλα!! Εις το επανιδείν!».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Μαρία Οικονομίδου (@blackie.10)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.