ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Βοτανικό μέσω της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν, ωστόσο, η επιστροφή στη Λεωφόρο μέχρι να οριστικοποιηθεί ο Βοτανικός πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν, ωστόσο, η επιστροφή στη Λεωφόρο μέχρι να οριστικοποιηθεί ο Βοτανικός πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι πράσινοι είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο Απόστολος Νικολαϊδης προ κορωνοϊού. Μάλιστα, οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο την επόμενη χρονιά ήταν ιδιαίτερα αυξημένες, μια και υπήρχε κοινή επιθυμία τόσο από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, όσο και απ’ αυτούς του Ερασιτέχνη. Ωστόσο, η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα…

Από τη στιγμή που κόσμος δε θα υπάρχει για αρκετά μεγάλο διάστημα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, δεν υπάρχει και λόγος για επιστροφή στη φυσική έδρα, υπό την έννοια ότι η ομάδα δε θα έχει το πλεονέκτημα της παρουσίας οπαδών στην “καυτή” Λεωφόρο. Αυτό σε συνδυασμό με το κόστος των εργασιών (περίπου 800.000 ευρώ), δημιούργησε δεύτερες σκέψεις στα στελέχη της ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ για μια ακόμη χρονιά, αλλά θα γίνουν πολλά περισσότερα από τη σεζόν 2021-22.

Από τη μεθεπόμενη χρονιά, λοιπόν, και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν με τη διπλή ανάπλαση και τον Βοτανικό, ο στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο Απόστολος Νικολαϊδης και να αγωνίζεται εκεί μέχρι να χτιστεί το νέο γήπεδό του. Έχουμε τονίσει και πάλι ότι εντός καλοκαιριού αναμένονται οι οριστικές και μάλλον θετικές εξελίξεις με τον Βοτανικό από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Εν ολίγοις, θα μάθουμε τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του έργου, χωρίς ακόμη, βέβαια, να γνωρίζει κανείς αν, τελικά, στο σχέδιο θα μπει και γήπεδο μπάσκετ ή όχι. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πάντως, η διπλή ανάπλαση θα προχωρήσει.

Αυτό, λοιπόν, που θα κάνει η ποδοσφαιρική ομάδα είναι να αγωνιστεί ξανά στη Λεωφόρο από τη μεθεπόμενη χρονιά και να παραμείνει εκεί μέχρι να χτιστεί και να ολοκληρωθεί το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού.

Exit mobile version