ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερές καταγγελίες Ζιλμπέρτο: «Πέταξαν στον Τζιμπρίλ Σισέ μια πλαστική μπανάνα»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κατήγγειλε στην Daily Mail δύο περιστατικά ρατσισμού όσο αγωνιζόταν στην Ελλάδα!

Τρομερές καταγγελίες Ζιλμπέρτο: «Πέταξαν στον Τζιμπρίλ Σισέ μια πλαστική μπανάνα»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έκανε καταγγελίες για δύο ρατσιστικές επιθέσεις που έζησε στην Ελλάδα.

Η πρώτη είχε ως πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ.

«Παίζαμε κάπου στη Βόρεια Ελλάδα και πέταξαν στον Τζιμπρίλ Σισέ μια πλαστική μπανάνα. Όταν τον είδα να σταματά και να αντιδρά στους οπαδούς, έτρεξα κοντά του και του είπα. ‘Ξέχνα τους, σε χρειαζόμαστε’. Στο ημίχρονο ήταν όλοι πολύ αναστατωμένοι»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτό που ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής.

«Έκανα προθέρμανση και ξαφνικά είδα τους οπαδούς να μου κάνουν χειρονομίες πιθήκων. Η αντίδραση μου ήταν να κάνω το ίδιο…Ίσως δεν ήταν η καλύτερη αντίδραση, όπως είναι σαν καθρέφτης για εκείνους για να αντιληφθούν πως ήταν να κάνουν αυτές τις χειρονομίες.

Σταμάτησαν αμέσως επειδή υποθέτω πως δεν περίμεναν από μένα να κάνω αυτή την ενέργεια. Στη συνέχεια τους έκανα κάποιες αστείες γκριμάτσες και φιλούσα το δέρμα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.