ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Γιάκομπσεν: «Στόχος μου να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό»

Ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Γιάκομπσεν: «Στόχος μου να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν μίλησε το ραδιόφωνο “Fuego Sagrado” για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το τι θα κάνει στο μέλλον: «Προτεραιότητά μου είναι να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό μετά τους αυριανούς τελικούς.»

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση που επικράτησε μετά την καραντίνα είπε: «Υπήρχαν παίκτες που δεν ήθελαν να επιστρέψουν μετά την καραντίνα. Η κατάσταση ήταν δύσκολη, μετά από κάθε γκρουπ προπόνησης καθαρίζονταν τα πάντα για 30 λεπτά. Το μόνο θετικό της όλης κατάστασης είναι ότι καταλάβαμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς το Βόλεϊ, όταν αγωνιστήκαμε εκ νέου μετά από 3 μήνες.»

Για το πως είναι τα πράγματα στην Αργεντινή όσον αφορά το Βόλεϊ τόνισε: «Τα πράγματα στην Αργεντινή όσον αφορά το Βόλεϊ δεν είναι όσο καλά ήταν τα προηγούμενα χρόνια . Η Ελλάδα σε αθλητικό επίπεδο είναι εμφανώς καλύτερη».

Τέλος αναφέρθηκε στην απόφασή του να αγωνιστεί με τα χρώματα στης εθνικής Δανίας: « Δέχθηκα μία πρόταση, μίλησα με τον προπονητή της εθνικής Δανίας, μου εξήγησε το πλάνο και αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο για μένα να αγωνιστώ με τα “κόκκινα”.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...