ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 20:00 (NS2, PANATHINAIKOS24.GR)

Χωρίς άγχος, αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και ψάχνει επιστροφή στις νίκες και συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις παρά τα πολλά προβλήματα.

Χωρίς άγχος, αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (20:00 – NS2, PANATHINAIKOS24.GR) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και ψάχνει επιστροφή στις νίκες και συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις παρά τα πολλά προβλήματα.

Οι πράσινοι μετά τις δυο σερί ισοπαλίες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, παρά τις πολλές απουσίες που έχουν και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουν ότι απέναντί τους θα έχουν μια ομάδα η οποία καίγεται για τη νίκη, αλλά θα κοιτάξουν να φανούν ξανά ανταγωνιστικοί και να χτυπήσουν το παιχνίδι, όπως είχαν κάνει και στον πρώτο γύρο στο ισόπαλο 1-1. Βέβαια, σε εκείνο το ματς, οι πράσινοι ήταν πλήρεις, αφού δεν είχαν αποχωρήσει βασικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Ζαχίντ, Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης.

Ο Γιώργος Δώνης μετά τις καλές εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία της παιχνίδια δεν σκέφτεται να αλλάξει κάτι στο σύστημα και την τακτική.  Έτσι, λοιπόν, θα παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα, ενώ θα έχει διαθέσιμο και τον Κουρμπέλη, ο οποίος θα αγωνιστεί ως στόπερ έχοντας δίπλα του τους Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ζαγαρίτης και Θεοχάρης θα βρίσκονται στα άκρα στα άκρα με τους Αλεξανδρόπουλο και Ανουάρ στη μεσαία γραμμή. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Χατζηγιοβάννης και Μπουζούκης με τον Μακέντα στην κορυφή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι πιθανότατα ο Διούδης, αφού υπάρχουν σκέψεις να παίξει ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...