ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την πιθανή επιστροφή Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ είναι ψηλά στην πράσινη λίστα, ωστόσο η περίπτωσή του έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την πιθανή επιστροφή Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ είναι ψηλά στην πράσινη λίστα, ωστόσο η περίπτωσή του έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Ο 27χρονος σέντερ που προέρχεται από δυο εντυπωσιακές σεζόν με τη Γαλατασαράι, αρέσει στον Γιώργο Βόβορα και το τριφύλλι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση επιστροφής του δυναμικού παίκτη στην ομάδα. Άλλωστε, πρόκειται για ψηλό που ταιριάζει στα “θέλω” του κόουτς του Παναθηναϊκού. Είναι αθλητικός, θα δώσει στην ομάδα στοιχεία που λείπουν, δε θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, ενώ είναι και πιο ώριμος από ποτέ. Ο τωρινός Ογκαστ, στο τελευταίο κομμάτι, δεν έχει καμία σχέση με τον Όγκαστ που θυμόμαστε στον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, μια και παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Η κυριότερη έχει να κάνει με το συμβόλαιο. Σε μια σφικτή πολιτική στο οικονομικό του κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα προσφοράς. Αυτή τη στιγμή ο Ογκαστ έχει κασέ με περισσότερες από 500.000 δολάρια. Συνεπώς, θα πρέπει οι απαιτήσεις του να πέσουν για να προχωρήσει το θέμα στο τριφύλλι.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=zKQF0O046mk

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...