ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να είναι στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να είναι στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο παίκτης θα πάρει την ελευθέρας του και θα αναχωρήσει από το Μεξικό προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η συνεργασία των δυο πλευρών θα έχει διάρκεια για τρία ή δυο χρόνια, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν το πρώτο ενδεχόμενο.

Ο “Βίγια”, που εξ’ αρχής είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να φορέσει ξανά τα πράσινα, μόλις φτάσει στη χώρα μας και υπογράψει το συμβόλαιό του, θα ψάξει για σπίτι και μάλιστα έρχεται εδώ για μόνιμη εγκατάσταση από τώρα. Ο παίκτης δεν έχει σκοπό να φύγει για κάποιες μέρες από την Ελλάδα. Ο Αργεντινός θα κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην προετοιμασία του τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...