ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αριθμοί δείχνουν τον… μαχητή Παναθηναϊκό – Μόλις 3 γκολ παθητικό σε 20 παιχνίδια!

Παρά τις σημαντικές απουσίες και τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ανταγωνιστικός και μαχητικός στα πλέι οφ, κάτι που το δείχνουν ξεκάθαρα οι αριθμοί, κυρίως σε ό, τι αφορά το αμυντικό κομμάτι.

Οι αριθμοί δείχνουν τον... μαχητή Παναθηναϊκό - Μόλις 3 γκολ παθητικό σε 20 παιχνίδια!

Διαβάστε αναλυτικά:

Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, έμεινε για τέταρτο παιχνίδι χωρίς ήττα.  Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει να χάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

*Οι τέσσερις τελευταίες ισοπαλίες της ομάδας είναι με 0-0. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει σε ένα από τα έξι τελευταία, το νικηφόρο με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ενώ είχε βάλει γκολ στα τέσσερα προηγούμενα, σκοράροντας 9 φορές!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

* Ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί γκολ σε ένα από τα έξι τελευταία ματς, το χαμένο από τον Ολυμπιακό! Δεν έχει δεχτεί τέρμα στα τέσσερα τελευταία.

* Δέχτηκε τρία γκολ από τον Ολυμπιακό, αφού δεν είχε παραβιαστεί η εστία του για πάνω από μια φορά στα προηγούμενα 18 παιχνίδια πρωταθλήματος.

*Η ήττα του από τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική στα 10 τελευταία για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Ακόμα, το τριφύλλι έχει δύο ήττες στα τελευταία 16. Επίσης έχει τρεις ήττες στα 25 τελευταία, δύο από Ολυμπιακό και μια από ΑΕΚ, ενώ είχε χάσει τα τέσσερα από τα οκτώ πρώτα.

*Ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί στα 20 τελευταία παιχνίδια μόνο τρία γκολ. Δύο από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και ένα από την ΑΕΚ τον περασμένο Φεβρουάριο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.