ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ στην έδρα της!

Αν μη τι άλλο, οι αμυντικές διακρίσεις για τον Παναθηναϊκό είναι πολλές.

Παναθηναϊκός: Η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ στην έδρα της!

Αν μη τι άλλο, οι αμυντικές διακρίσεις για τον Παναθηναϊκό είναι πολλές.

Οι πράσινοι, παρά τα δεδομένα τους προβλήματα και τις πολλές ελλείψεις, έχουν δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που για να του βάλεις γκολ… ματώνεις, με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πλέι οφ, το τριφύλλι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ στην έδρα της στη διαδικασία των πλέι οφ. Μέχρι τώρα, μετράει δυο ισοπαλίες 0-0 με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μια νίκη με 2-0 επί του Άρη.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα 12 τελευταία παιχνίδια εντός, με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει με τρεις ήττες και μια ισοπαλία!

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελευταία ήττα για το τριφύλλι ήταν από την ΑΕΛ, στις 27 Οκτωβρίου 2019.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...