ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βασιλιάς Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στον θρόνο του! (pics)

Πρωταθλητής στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός. Τα 14 χρόνια αναμονής έλαβαν τέλος, με τους μάγκες του Ανδρεόπουλου να παίρνουν τη δεύτερη νίκη (3-1 τον Ολυμπιακό) και να φέρνουν το 25ο πρωτάθλημα και πρώτο από το 2006. Ονειρεμένη σεζόν για το πιο... μάγκικο τμήμα του συλλόγου.

Βασιλιάς Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στον θρόνο του! (pics)

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδος! Τα παιδιά του Ανδρεόπουλου με μαχητική ψυχή πήραν το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι βρέθηε με 1-0 πίσω στα σετ, πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 3-1 σετ!

Τα παιδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, παίζοντας με ψυχή και με πάθος, κατακτούν δύο τίτλους αυτή τη σεζόν. Μετά το League Cup ήρθε και το πρωτάθλημα με δύο νίκες επί του Ολυμπιακού.

Πολύ σημαντικοί σε αυτή την αναμέτρηση ήταν οι Ρανγκέλ, Ράπτης αλλά και ο μεγάλος αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων. Το τριφύλλι στο πρώτο σετ παρότι το πάλεψε στο τέλος το έχασε με 22-25.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το σημείο αυτό και μετά ο Παναθηναϊκός γύρισε τον διακόπτη, με ωραίο βόλεϊ και έναν εκπληκτικό Ράπτη κατέκτησε το σετ με 25-22 και όλα έδειχναν ότι είναι έτοιμος για την μεγάλη ανατροπή.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και με εκπληκτικό βόλει πήρε το σετ 25-15.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία με τον Παναθηναϊκο να φτάνει σε μια εύκολη επικράτηση με 25-13 και να κατακτά το πρωτάθλημα στο βόλεϊ, στέλνοντας στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό!

Τα σετ:22-25 25-22 25-15, 25-13

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...