Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδος! Τα παιδιά του Ανδρεόπουλου με μαχητική ψυχή πήραν το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι βρέθηε με 1-0 πίσω στα σετ, πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 3-1 σετ!

Τα παιδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, παίζοντας με ψυχή και με πάθος, κατακτούν δύο τίτλους αυτή τη σεζόν. Μετά το League Cup ήρθε και το πρωτάθλημα με δύο νίκες επί του Ολυμπιακού.

Πολύ σημαντικοί σε αυτή την αναμέτρηση ήταν οι Ρανγκέλ, Ράπτης αλλά και ο μεγάλος αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων. Το τριφύλλι στο πρώτο σετ παρότι το πάλεψε στο τέλος το έχασε με 22-25.

Από το σημείο αυτό και μετά ο Παναθηναϊκός γύρισε τον διακόπτη, με ωραίο βόλεϊ και έναν εκπληκτικό Ράπτη κατέκτησε το σετ με 25-22 και όλα έδειχναν ότι είναι έτοιμος για την μεγάλη ανατροπή.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και με εκπληκτικό βόλει πήρε το σετ 25-15.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία με τον Παναθηναϊκο να φτάνει σε μια εύκολη επικράτηση με 25-13 και να κατακτά το πρωτάθλημα στο βόλεϊ, στέλνοντας στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό!

Τα σετ:22-25 25-22 25-15, 25-13

➡️ Γράψε το σχόλιο σου