ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Αυτό σημαίνει Παναθηναϊκός!

Ο Τάσος Νικολογιάννης υποκλίνεται στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και τους μάγκες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Αυτό σημαίνει Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός σημαίνει αυτό, που πέτυχε η ομάδα βόλεϊ μέσα σε δύο χρόνια. Έφθασε από τον πάτο της βαθμολογίας στην κορυφή και γέμισε με περηφάνια όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος. Αυτό τραγούδησαν με την απόδοσή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ και έκαναν τον Ολυμπιακό να μοιάζει με νάνο.

Στους τελικούς πήγαν μέσα στο Ρέντη έκαναν πλάκα και νίκησαν με 3-0 και στο δεύτερο παιχνίδι στον Αγιο Θωμά έχασαν το πρώτο σετ, αλλά μόλις μπήκε στο παιχνίδι ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε η Παναθηναϊκή Ψυχή. Γύρισαν για πλάκα το παιχνίδι, από το 0-1 σε 3-1 και μετά από 14 χρόνια ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην κορυφή. Μία επιτυχία, που είναι τεράστια αν λάβει κανείς υπόψιν του, ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια. Αυτή η κούπα αξίζει στις ψυχάρες που φόρεσαν την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, στον τεράστιο Δημήτρη Ανδρεόπουλο, στον κόσμο, που ήταν κοντά στην ομάδα σε όλα τα δύσκολα χρόνια και στην διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που ουσιαστικά πιστώνεται την μεγάλη επιτυχία, αφού αυτός την έχτισε αυτή την ομάδα.

Αξίζουν σε όλους ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Και απόψε φάνηκε, γιατί ο Ολυμπιακός… λύσσαξε να πάρει την κούπα στα χαρτιά. Διότι έβλεπε το κακό να… έρχεται. Μπορεί ο Πετρέας και ο Κοκκινάκης να προκαλούσαν μετά από κάθε πόντο στο πρώτο σετ, αλλά τελικά είδαν τις πράσινες «ψυχάρες» να σηκώνουν μέσα στην μούρη τους την κούπα . Αυτό, που είδαμε στο βόλεϊ σημαίνει Παναθηναϊκός. Πρωταθλητής, κυρίαρχος, τίτλος πεντακάθαρος απέναντι στην ομάδα, που δεν ξέρει να χάνει και έχει μάθει να… κλέβει χρόνια ολόκληρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο για όλους σας μάγκες.

*Στο ποδόσφαιρο έγινε το φυσιολογικό. Ο Παναθηναϊκός λύγισε με τόσες απουσίες, με πολλά νέα παιδιά απέναντι σε μία πολύ πιο ποιοτική ομάδα, όπως η ΑΕΚ . Βέβαια για άλλο ένα παιχνίδι στο 1-2 δόθηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ, αλλά έχουμε συνηθίσει πλέον. Τον Παναθηναϊκό δεν τον σέβεται κανείς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.