Η κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών ήταν απλώς η αρχή. Για να είμαστε ακριβείς, πρέπει να είναι η αρχή. Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γραφτεί μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Μέσω τούτης εδώ της διαδικτυακής γωνιάς, ούτε κουμάντο στην τσέπη του οποιουδήποτε θα κάνουμε, ούτε θα… προστάξουμε τον φίλο του Παναθηναϊκού να κάνει κάτι. Δεν είναι του ύφους μας, δεν είναι του στιλ μας κάτι τέτοιο. Θα προτρέψουμε, όμως, τον κόσμο που μπορεί, που έχει τη δυνατότητα να δώσει το ποσό των 50 ευρώ, να το κάνει για τη μεγάλη του αγάπη, για τον δικό του Παναθηναϊκό, για τον Σύλλογο Μεγάλο.

Η κινητοποίηση και οι χιλιάδες εγγραφές θα φέρουν έσοδα στα ταμεία της μάνας του λόχου και όχι μόνο θα διατηρήσουν την ομάδα του βόλεϊ, που κατέκτησε πρωτάθλημα και λιγκ καπ, αλλά θα ξανακάνουν το τριφύλλι να πρωταγωνιστεί παντού. Με 50 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ και με τη συγκέντρωση χιλιάδων εγγραφών, ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτάρκης και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας κάθε χρόνο τίτλους σε όλα τα τμήματα. Δίχως να έχει ανάγκη από τον οποιονδήποτε χρηματοδότη. Ο βασικός χρηματοδότης (συν τις χορηγίες) θα είναι ο ίδιος ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Ηρθε, λοιπόν, η ώρα. Έφτασε η στιγμή, ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει ψηλά και να καμαρώνει ότι αυτό θα το κάνει στηριζόμενος στα πόδια του και στους οπαδούς του. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!

Για να κάνεις ξανά τον Παναθηναϊκό σου ΜΕΓΑΛΟ και ΤΡΑΝΟ

Γραφτείτε μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο με ένα κλικ εδώ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου