Ποδόσφαιρο

Έξαλλοι οι πράσινοι: «Δε μας σέβονται – Συνέχεια τα ίδια»

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είδαν για μια ακόμη φορά τους διαιτητές να… είναι απέναντί τους.

Μπορεί τα αγωνιστικά προβλήματα να είναι πολλά, μπορεί η ομάδα να έχει φοβερές και τρομερές ελλείψεις, γεγονός που την έχει αποδυναμώσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να… πυροβολούν σχεδόν κάθε αγωνιστική το τριφύλλι.

Αυτό συνέβη και χθες με κυρίαρχη τη φάση του 2-1 της ΑΕΚ, όταν ο Ολιβέιρα τράβηξε καθαρά τον Κολοβέτσιο από τη φανέλα, αλλά ούτε ο ρέφερι, ούτε ο VAR είδαν το παραμικρό!

Οι παίκτες ήταν έξαλλοι στα αποδυτήρια από το ημίχρονο. Ο Κολοβέτσιος έλεγε στους συμπαίκτες του: «Με έχει τραβήξει από την φανέλα ο Ολιβέιρα, μου έχει κάνει καθαρό φάουλ ,αλλά δεν δίνει τίποτα και στη συνέχεια μπήκε το γκολ».

Οι ποδοσφαιριστές έλεγαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αθηναϊκού ντέρμπι: «Όλη αυτή η ιστορία μας κούρασε . Δεν μας σέβονται. Το δεύτερο γκολ ήταν φάουλ και δεν δόθηκε, το πέναλτι δεν είναι και δόθηκε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μάνταλος βρίσκει με τις τάπες τον Κουρμπέλη, ούτε φάουλ, ούτε κάρτα. Στην άλλη πλευρά αυτά τα σφυρίγματα θα ήταν ανάποδα. Συνέχεια τα ίδια, ως πότε θα συνεχιστεί αυτό;»

Exit mobile version