ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ζήτησε συγγνώμη ο Πελεκούδας

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας, ζήτησε συγγνώμη για το υβριστικό σύνθημα στο οποίο συμμετείχε, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών.

Ζήτησε συγγνώμη ο Πελεκούδας

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πελεκούδα:

«Την Κυριακή 12-7-2020, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφού κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, υπό την ένταση των στιγμών, επιδόθηκα σε εκφράσεις- συνθήματα, οι οποίες δεν με αντιπροσωπεύουν ως άτομο, αθλητή και φυσικά ως Πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ.

Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι πλήρως όλους του παίκτες του βόλευ και όλα τα σωματεία, όπως και το ΤΑΑ Ολυμπιακός, του οποίου μάλιστα ήμουν παλαιότερα και αθλητής. Για την άνω συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη από τους όλους τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του βόλεϋ και κυρίως τους συμπαίκτες μου όλων των ομάδων, τους οποίους και καθημερινά προσπαθώ να εκπροσωπώ μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα, διεκδικώντας από κοινού το καλύτερο δυνατόν για το άθλημά μας.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμένα και για αυτό προβαίνω άμεσα σε αυτή τη δήλωση. Και όπως έχει ειπωθεί «Το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...