ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κύριοι, πριν πάρετε νέα μέτρα δεν ξεκινάτε απ’ το πιο βασικό;

Την ώρα που σκανάρουμε εξονυχιστικά όλους τους εξωγενείς παράγοντες και το φυλλοκάρδι μας τρέμει μήπως τιναχθεί στον αέρα ο τουρισμός, κινδυνεύουμε να μείνουμε μετεξεταστέοι στο... homework.

Κύριοι, πριν πάρετε νέα μέτρα δεν ξεκινάτε απ’ το πιο βασικό;

Οι επιδόσεις της Ελλάδας στο ζήτημα της υγειονομικής κρίσης αναδείχθηκαν διεθνώς, αλλά όπως αποδεικνύεται οι υψηλές θερμοκρασίες δεν έφεραν ανακωχή στη μάχη με τον κορωνοϊό και η κατάσταση θα είναι οριακή τουλάχιστον έως την ανακάλυψη και δοκιμή του σχετικού εμβολίου.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.