ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παναθηναϊκός: Βλέπει Λικά για εξτρέμ!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Μπελενένσες, Λικά, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα του Τσάβι Ρόκα.

Παναθηναϊκός: Βλέπει Λικά για εξτρέμ!

Την περίπτωση του Λικά, εξτρέμ της Μπελενένσες, εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία.

Οι πράσινοι αναζητούν έναν ακόμα ακραίο επιθετικό και ο 31χρονος άσος βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr και μόλις το πρωτάθλημα στη χώρα ολοκληρωθεί η κατάσταση θα γίνει πιο ξεκάθαρη για το θέμα.

Ο Λικά (Λουίς Κάρλος Περέιρα Καρνέιρο το πλήρες όνομά του) γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1988 στην Λαμέλας της Πορτογαλίας και έχει ύψος 1.81 εκ. Τη χρονιά που πέρασε είχε 30 συμμετοχές, 7 γκολ και 3 ασίστ με την Μπελενένσες, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχει αγωνιστεί, επίσης, μεταξύ άλλων σε Γρανάδα, Εστορίλ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Γκιμαράες και Πόρτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ