Το «ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη στον κόσμο για τη στήριξη και τις νέες εγγραφές μελών

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την μέχρι τώρα προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ των Ανδρών, αναφέρθηκε και στον κόσμο του τριφυλλιού, ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στη «Μάνα του Λόχου» ειδικά τις τελευταίες 15 μέρες.

15.07.2020 | 16:02

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους «αιώνια πιστούς» οπαδούς της ομάδας για την συγκινητική έμπρακτη στήριξη που δείχνουν από τις αρχές του μήνα και τους καλεί να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας με ανανεώσεις των συνδρομών τους και νέες εγγραφές.
Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην κορυφή του βόλεϊ στους άνδρες χάρη στη διοίκηση του κ. Δημήτρη  Γιαννακόπουλου και πλέον καλείται να βασιστεί στις δυνάμεις του και στην βάση του, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του.Από την αρχή του Ιουλίου, στη νέα μεταβατική περίοδο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι αγαπάνε την ομάδα και στέκονται ενεργά μαζί της και την επόμενη ημέρα.

Στο χρονικό διάστημα 1 Ιουλίου-14 Ιουλίου και έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του βόλεϊ στους άνδρες  έχουν γίνει 884 νέες εγγραφές και 810 ανανεώσεις  συνδρομής μελών.

Ο Σύλλογος  βασίζεται πλέον σε μεγάλο βαθμό στους οπαδούς του και είναι κομβικής σημασίας οι νέες εγγραφές καθώς και οι ανανεώσεις που θα γίνονται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PANATHINAIKOS24.GR | Copyright © 2013-2019
REDESIGN BY WHISKEY