ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξαλλος ο Δώνης: “Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο”

Τρελάθηκε ο Γιώργος Δώνης με το νέο πέναλτι που δόθηκε κατά του Παναθηναϊκού.

Έξαλλος ο Δώνης:

Τρελάθηκε ο Γιώργος Δώνης με το νέο πέναλτι που δόθηκε κατά του Παναθηναϊκού.

Ο Άρης κέρδισε πέναλτι… μαϊμού στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού φαίνεται ξεκάθαρα και από το ριπλέι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό εντός της περιοχής. Ο διαιτητής Βρέσκας, παρά το γεγονός ότι πήγε να δει τη φάση, έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν έξαλλος, τη στιγμή που ο ρέφερι έβλεπε τη φάση. “Έλεος. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Κάθε φορά τα ίδια. Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τεχνικός.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.