ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Διπλό με Κολοβό κόντρα σε διαιτησία – ανέκδοτο!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σούπερ ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και με ωραίο γκολ (κεφαλιά ψαράκι) του Κολοβού στο 75' πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Άρη για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Διαιτησία - ανέκδοτο από τον Βρέσκα με δυο ανύπαρκτα πέναλτι (το ένα το ακύρωσε μετά το VAR) στους Θεσσαλονικείς.

Διπλό με Κολοβό κόντρα σε διαιτησία - ανέκδοτο!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σούπερ ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και με ωραίο γκολ (κεφαλιά ψαράκι) του Κολοβού στο 75′ πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Άρη για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Διαιτησία – ανέκδοτο από τον Βρέσκα με δυο ανύπαρκτα πέναλτι (το ένα το ακύρωσε μετά το VAR) στους Θεσσαλονικείς.

Οι πράσινοι, παρά τις πολλές αλλαγές και τη… νεανική τους ενδεκάδα, ήταν καταιγιστικοί στην επανάληψη και θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες φορές στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πολύ καλοί ξανά οι μικροί Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, θετικός πάλι ο Μπουζούκης και ο Ανουάρ, MVP ο Κολοβός, έπιασε πέναλτι ο νεαρός Ξενόπουλος.

Το ματς

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πραγμτοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στο «Κλ. Βικελίδης» και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη. Το τριφύλλι παρότι έπαιζε με αρκετούς νεαρούς παίκτες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε να πατάει καλά στο γήπεδο. Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα ο Καμπετσής βγήκε φάτσα – φόρα με τον Κούεστα, αλλά αστόχησε. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή,  αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει.

Ο Καμπετσής είχε άλλες μία δύο ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 43ο λεπτό άρχισε το σόου του Βρέσκα. Ο Βρέσκας ανακάλυψε πέναλτι σε τράβηγμα του Ανουάρ, αλλά ο Ξενόπουλος ύψωσε το ανάστημα του και απέκρουσε την εκτέλεση του Φετφατζίδη. Περίπου 7 λεπτά αργότερα είδε κι άλλο πέναλτι σε μια φάση του Ρόουζ, με τον Ξενόπουλο, αλλά ευτυχώς πήρε πίσω την απόφαση του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, πίεσε ψηλά τον Άρη και δημιούργησε προβλήματα στην εστία του Κουέστα.  Στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Χατζηγιοβάνης καθυστέρησε και έτσι χάθηκε η ευκαιρία. . Ο Γιώργος Δώνης φρέσκαρε την ομάδα του πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, ο Κολοβός ήταν από τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι και στο 62’ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Τελικά η λύτρωση ήρθε με τον Δημήτρη Κολοβό στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Κολοβός με ωραία κεφαλιά – ψαράκι έκανε το 0-1. Αν ο Παναθηναϊκός ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Oι πράσινοι τα τελευταία 15 λεπτά μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ, ειδικά στην φάση με τον Μπεκ στο 87΄. Αν στο σημείο εκείνο είχε πασαρεί ο ακραίος του τριφυλλιού, τότε η μπάλα θα είχε καταλήξει στα δίχτυα.

Το τριφύλλι παρότι είχε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές έπαιξε ωραίο, στρωτό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από όλους αυτα τα δύο χρόνια.

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπακούτσης (78’ Διαμαντόπουλος), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης, Μαρτίνες (71’ Σόουζα), Μαντσίνι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένγκεφελντ, Αθανασακόπουλος (59’ Σερπεζής), Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος (59’ Κολοβός, Χατζηγιοβάνης (83’ Θεοχάρης), Μπουζούκης (83’ Μπεχ), Κουρμπέλης, Ανουάρ, Καμπετσής (59’ Μακέντα)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.