ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβός: “Είμαι εδώ για να κερδίσω μια θέση στον Παναθηναϊκό”

Μήνυμα αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας από τον MVP της αναμέτρησης με τον Άρη Δημήτρη Κολοβό.

Κολοβός:

Μήνυμα αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας από τον MVP της αναμέτρησης με τον Άρη Δημήτρη Κολοβό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το γκολ που πέτυχε: «Το να σκοράρει ο επιθετικός είναι το πιο σημαντικό σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα παίρνει νίκες. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, αλλά δουλεύω κάθε μέρα για να κάνω αυτό που μπορώ να κάνω».

Για τη σημερινή του εμφάνιση: «’Ηταν ένα από τα καλύτερα μου ματς. Στην αρχή της χρονιάς δεν έβρισκα τη θέση που έπρεπε να παίζω. Όταν ένας ποδοσφαιριστής παίρνει λεπτά και αγωνίζεται στη θέση που πρέπει, αποδίδει σωστά»

Για την θέση που του αρέσει να παίζει: «Η θέση στον άξονα είναι αυτή που μου ταιριάζει. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Το αφιερώνω στην κόρη μου»

Για την ομάδα: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Όταν παίζει με συμπαίκτες που δεν έχεις ξαναπαίξει δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιδιά μπορούν να σταθούν στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσει η ομάδα τα ταλέντα που έχει»

Για τη νέα σεζόν: «Εγώ είμαι εδώ για να κερδίσω μια θέση και να παίξω βασικός. Εχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.