ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξενόπουλος: “Το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία”

Για την απόκρουσή του στο πέναλτι του Άρη και για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο νεαρός Βασίλης Ξενόπουλος.

Ξενόπουλος:

Για την απόκρουσή του στο πέναλτι του Άρη και για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο νεαρός Βασίλης Ξενόπουλος.

«Για έναν τερματοφύλακα παίζουν πολλά ρόλο για να πιάσεις πέναλτι. Το μελετάμε με τον κύριο Μαλιαρίτση, δουλεύουμε και θέλει και τύχη. Ευτυχώς ήρθε η νίκη και είναι καλός συνδυασμός, διαφορετικά δεν θα είχε μεγάλη αξία η απόκρουση. Γι’ αυτό δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων. Κοιτάμε συνεχώς βίντεο και μας βγαίνει. Στην αρχή ήμουν λίγο σφιγμένος. Το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία και με βοήθησε στη συνέχεια. Όπως με βοήθησε και το γεγονός ότι είχα τρεις έμπειρους παίκτες μπροστά μου. Και πριν το ματς μου μίλησαν, υπήρχε καλή συνεννόηση. Στη θέση μου παίζει ένας… Πρέπει να έχεις υπομονή και όποτε δίνεται η ευκαιρία να κάνεις το καλύτερο.

Προσπαθούμε στο 100%, να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο, να παίρνουμε νίκες για μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Είμαστε τυχεροί που την εκπροσωπούμε στο γήπεδο. Αυτές οι ευκαιρίες που μας δίνονται, είναι για ν’ αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό. Καλές οι προπονήσεις, αλλά χρειάζονται και τα ματς για να δείξεις την αξία σου».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.