ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξενόπουλος: Άλλη μία απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στο «τριφύλλι»

Ο Βασίλης Ξενόπουλος είναι η απόδειξη ότι ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης κάνει σπουδαία δουλειά ως προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού.

Ξενόπουλος: Άλλη μία απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στο «τριφύλλι»

Ο Βασίλης Ξενόπουλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν σίγουρος  τόσο στις επεμβάσεις του όσο και τις εξόδους του. Πέρα από αυτό αποκορύφωμα φυσικά ήταν η απόκρουση πέναλτι στο 39ο λεπτό του αγώνα.

Ο Ξενόπουλος, όπως και στο ματς με τον Βόλο, ήταν πάλι εκ των διακριθέντων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πολύ καλή εμφάνιση του Ξενόπουλου, μόνο τυχαία δεν είναι, όπως φυσικά και η τρομερή βελτίωση του Σωκράτη Διούδη. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον… Χριστογεώργο που έρχεται.

Ο λόγος αυτής της πολύ καλή πορείας των «πράσινων» τερματοφυλάκων έχει ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης Μαλιαρίτσης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και χρόνια και συνεχίζει να αποδεικνύει… Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ξενόπουλος είπε: «Για έναν τερματοφύλακα παίζουν πολλά ρόλο για να πιάσεις πέναλτι. Το μελετάμε με τον κύριο Μαλιαρίτση, δουλεύουμε και θέλει και τύχη. Ευτυχώς ήρθε η νίκη και είναι καλός συνδυασμός, διαφορετικά δεν θα είχε μεγάλη αξία η απόκρουση. Γι’ αυτό δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων».

Μόνο όταν αυτό να δει κάποιος καταλαβαίνει πάρα πολλά. Μάλιστα και ο Σωκράτης Διούδης παλαιότερα έχει αναφερθεί στον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού.

Η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή και αν ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευτεί σωστά την εξέλιξη τους, μπορεί να έχει και μεγάλο κέρδος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.