ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τέλος ο Σελετόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας με τον προπονητή πόλο Δημήτρη Σελετόπουλο.

Τέλος ο Σελετόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος λύνει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σελετόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεισφορά του στο τμήμα τόσο τα δύο τελευταία χρόνια όσο και διαχρονικά.

Η συμβολή του στην επιστροφή του τμήματος στην Α1 ήταν κομβικής σημασίας και αποτελούσε πρότυπο για τους αθλητές και μια σεβαστή προσωπικότητα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Σελετόπουλος θα παραμένει πάντα σημαία του Συλλόγου στην υδατοσφαίριση και θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην παναθηναϊκή ιστορία.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για μια «πράσινη» προσωπικότητα που έχει υπηρετήσει το τμήμα ως κολυμβητής, ως πολίστας, ως προπονητής, ως τιμ μάνατζερ, ως τεχνικός σύμβουλος και φυσικά ως ένας «αιώνια πιστός» φίλαθλος του «τριφυλλιού».

Δημήτρη Σελετόπουλε σε ευχαριστούμε, εις το επανιδείν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.