ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θέλει Βούρο ο Παναθηναϊκός»

Κυπριακά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Πραξιτέλη Βούρο.

«Θέλει Βούρο ο Παναθηναϊκός»

Ενδιαφέρον για τον Πραξιτέλη Βούρο φαίνεται να έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ.

Όλο το θέμα ξεκίνησε λόγω κάποιων δηλώσεων του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ: «Είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, του είπαν ότι στο θέμα της μετεγγραφικής διαδικασίας θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Του είπαμε ότι πρέπει να είναι το τελευταίο, διότι πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει. Του είπαμε και τι χρειάζεται για να δώσει την συγκατάθεση του το ΑΠΟΕΛ για οποιαδήποτε μετακίνηση».

Οι Κύπριοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και μάλιστα τόνισαν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά τόνισαν ότι ο μόνος τρόπος για να τον αποκτήσει είναι με δανεισμό για ένα χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τριφύλλι πρέπει να καταβάλει ένα ποσό γύρω στις 100.000 ευρώ στην ομάδα και φυσικά να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.