ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγγελίνας: «Μας έχει στοιχίσει ο τρόπος που φεύγουμε – Δε βρίσκουμε άκρη»

Για την αποχώρηση του τεχνικού τιμ από τον Παναθηναϊκό και το τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ μίλησε ο συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας.

Αγγελίνας: «Μας έχει στοιχίσει ο τρόπος που φεύγουμε - Δε βρίσκουμε άκρη»

Για την αποχώρηση του τεχνικού τιμ από τον Παναθηναϊκό και το τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ μίλησε ο συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη Nova

Για την αποχώρηση τόσο του ίδιου όσο και του Γιώργου Δώνη: “Για μας είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι ουσιαστικά μια από τις τελευταίες προπονήσεις που γίνεται και είμαστε πολύ φορτισμένοι, γιατί δώσαμε πάρα πολλά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια. Ειδικά ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε γι΄αυτή την ομάδα και δώσαμε πάρα πολλά πράγματα. Πλέον θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική για να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια”.

Για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που οδήγησε στην απομάκρυνση τους: “Δε βρίσκουμε άκρη.Κάποιον λόγο. Έτσι ξαφνικά κάτι το οποίο χτίζεται, έρχεται κάποιος  το κλωτσάει και το διαλύει τελείως. Ο λόγος μόνο ο ίδιος το ξέρει. Εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνουμε στην ομάδα και ευχαριστηθήκαμε τη δουλειά μας τα τελευταία 2 χρόνια, όσο πουθενά. Τα νέα παιδιά που θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο και θα έχουν ίδιες πιθανότητες να διεκδικούν πράγματα, για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι πετύχαμε ένα θαύμα, έτσι όπως την πήραμε. Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Η δουλειά που έγινε ήταν πολύ δύσκολη με πολλές ώρες και μέσα και έξω από το γήπεδο, οπότε δε μπορούμε να μην αισθανόμαστε παρά μόνο υπερηφάνεια για αυτό που πετύχαμε με την ομάδα”.

Για τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα: ” Για εμάς δεν ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε επαγγελματίες προπονητές.Δόξα τω θεώ, διανύουμε τώρα τον 19ο χρόνο, έχουμε περάσει από πολλές ομάδες, έχουμε διαχειριστεί πολλές καταστάσεις και σε ομάδες δύσκολες, οπότε για εμάς ήταν πολύ εύκολο να κρατήσουμε τον επαγγελματισμό που έχουμε κρατήσει όλο αυτόν τον καιρό. Οπότε δε θεωρώ ότι ήταν έκπληξη, ούτε πολύ δύσκολο να το κάνουμε. Κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψουμε πάλι. Θα δούμε στο μέλλον”.

Για πιθανές αλλαγές στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: “Κάποια σαρωτική αλλαγή δε μπορεί να γίνει. Έτσι και αλλιώς έχουμε 16 ποδοσφαιριστές. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε στο τελευταίο παιχνίδι, όπως πρέπει”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ