ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός για Ξαβιέ

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Τοντέλα, Αντόνιο Ξαβιέ, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Παναθηναϊκός για Ξαβιέ

Οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού, έχοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές στις κορυφαίες θέσεις της σχετικής τους λίστας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τριφύλλι έχει ξεχωρίσει τον Αντόνιο Ξαβιέ με τον οποίο έχει κάνει διαπραγματεύσεις.

Ο Τσάβι Ρόκα παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωσή του και ο 28χρονος, που διακρίνεται για την καλή του τεχνική, είναι ψηλά στις προτιμήσεις του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού

O Αντόνιο Μανουέλ Περέιρα Ξαβιέ είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 1992 στο Γκιμαράες. Έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην U19 της Γκιμαράες, στη Μπράγκα Β, αλλά και στις Λεϊσόες, Μαρίμιο, Πάκος Φερέιρα και Τοντέλα, στην οποία πήγε το 2018 και τώρα μένει ελεύθερος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και στα δεξιά. Τη φετινή σεζόν μετράει 24 συμμετοχές, έχει σκοράρει μια φορά και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=C3LcJax1DjA

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.