ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τελευταία φορά ο Δώνης στο Κορωπί

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να βρεθεί σήμερα για τελευταία φορά στο Κορωπί, μιας και μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Για τελευταία φορά ο Δώνης στο Κορωπί

Ο Γιώργος Δώνης ήρθε στον Παναθηναϊκό λίγο παραπάνω από δύο χρόνια πριν. Ήρθε στο τριφύλλι στην πιο δύσκολη στιγμή της νεότερης ιστορίας του και φεύγει με το κεφάλι ψηλά. Κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφερε να κρατήσει όσο πιο ψηλά γίνεται τον Παναθηναϊκό. Έφτιαξε ένα σύνολο που ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα έπαιξε πανέμορφο ποδόσφαιρο. Κατάφερε, παρά τις αντιξοότητες να «αναγκάσει» τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και να τον κάνει να… ξαναπιστέψει.

Την Κυριακή όμως όλα αυτά τελειώνουν και οι δρόμοι Παναθηναϊκού και Δώνη χωρίζουν. Σήμερα λοιπόν ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να πραγματοποιήσει την τελευταία του παρουσία στο Κορωπί, καθώς  μετά την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα θα μεταβεί σε ξενοδοχείο και από αύριο θα μεταβεί κατευθείαν στο γήπεδο. Από χθες μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του μάζεψαν όλα τα πράγματα τους από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η εποχή Δώνη λοιπόν ολοκληρώνεται και αυτή του Ντάνι Πογιάτος ξεκινάει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.043 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.