ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Έκλεισε» στον Πανναξιακό η Οικονομίδου (Pic)

Στον Πανναξιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαρία Οικονομίδου.

«Έκλεισε» στον Πανναξιακό η Οικονομίδου (Pic)

Η Μαρία Οικονομίδου πριν από λίγο καιρό γνωστοποίησε το τέλος της από τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελληνίδας ακραίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρία Οικονομίδου για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 18.8.1992, η Μαρία Οικονομίδου έχει ύψος 185cm και θα αγωνίζεται ως Διαγώνια.

Η 27χρονη έμπειρη διεθνής αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εαρινό, Πειραματικό, Ανατόλια, Βριλήσσια, Α.Ο. Θήρας, Α.Ε.Κ. και Παναθηναϊκό, ενώ επιστρέφει στο νησί της Νάξου μετά την επιτυχημένη σεζόν 2016-2017 όπου με τον Πανναξιακό ΑΟΝ κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών με την οποία πανηγύρισε την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε την Μαρία Οικονομίδου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.