ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ράπτης: «Δεν θα επιλέξω το μέλλον μου βάσει χρημάτων»

Ο Αλέξανδρος Ράπτης σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ράπτης: «Δεν θα επιλέξω το μέλλον μου βάσει χρημάτων»

Ο νεαρός παίκτης σημείωσε σχετικά με το μέλλον του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Είμαι ακόμη μέσα στην χαρά του πρωταθλήματος, στους πανηγυρισμούς. Μου στέλνουν ακόμη μηνύματα “μπράβο Αλέξανδρε”. Το κριτήριο θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το οικονομικό η αλήθεια είναι. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τα λεφτά. Προτιμώ τις στιγμές από τα λεφτά. Θα προτιμήσω μία ομάδα στην οποία θα είμαι χαρούμενος και θα υπάρχει και να δω σε μένα μία πρόοδο και μία εξέλιξη. Θα προτιμήσω την ομάδα που θα με εξελίξει και θα περάσω καλά».

Όπως σημείωσε ο νεαρός ακραίος ήταν όνειρο της ζωής του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Επεσήμανε μάλιστα ότι ο μεγάλος του στόχος ήταν να αγωνιστεί στη Volley League, κάτι που κατάφερε μέσω του Παναθηναϊκού. Ο Αλέξανδρος Ράπτης τόνισε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ασφάλεια στους παίκτες, ενώ δήλωσε ότι έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτά τα δύο χρόνια που είναι στην ομάδα του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...