ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ράπτης: «Δεν θα επιλέξω το μέλλον μου βάσει χρημάτων»

Ο Αλέξανδρος Ράπτης σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ράπτης: «Δεν θα επιλέξω το μέλλον μου βάσει χρημάτων» | panathinaikos24.gr

Ο νεαρός παίκτης σημείωσε σχετικά με το μέλλον του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Είμαι ακόμη μέσα στην χαρά του πρωταθλήματος, στους πανηγυρισμούς. Μου στέλνουν ακόμη μηνύματα “μπράβο Αλέξανδρε”. Το κριτήριο θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το οικονομικό η αλήθεια είναι. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τα λεφτά. Προτιμώ τις στιγμές από τα λεφτά. Θα προτιμήσω μία ομάδα στην οποία θα είμαι χαρούμενος και θα υπάρχει και να δω σε μένα μία πρόοδο και μία εξέλιξη. Θα προτιμήσω την ομάδα που θα με εξελίξει και θα περάσω καλά».

Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα
Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα 439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σημείωσε ο νεαρός ακραίος ήταν όνειρο της ζωής του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Επεσήμανε μάλιστα ότι ο μεγάλος του στόχος ήταν να αγωνιστεί στη Volley League, κάτι που κατάφερε μέσω του Παναθηναϊκού. Ο Αλέξανδρος Ράπτης τόνισε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ασφάλεια στους παίκτες, ενώ δήλωσε ότι έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτά τα δύο χρόνια που είναι στην ομάδα του τριφυλλιού.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close