ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ (20:00 - NS2, PANATHINAIKOS24.GR)

The last dance

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ με νίκη και θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη στον... τελευταίο χορό του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του με το τριφύλλι.

The last dance

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00, NS2) με νίκη και θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη στον… τελευταίο χορό του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του με το τριφύλλι.

Ο Έλληνας τεχνικός θα αποχωρήσει από την ομάδα, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, αφού τη θέση του θα πάρει ο Ντάνι Πογιάτος. Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα στο Κορωπί είναι έντονα συγκινησιακό με τον ίδιο τον Δώνη, φυσικά, να αφήνει εκτός από την ομάδα που προπονεί και τον αγαπημένο του σύλλογο, αφού είναι γνωστά τα… πράσινα αισθήματά του. Σήμερα, λοιπόν, ο προπονητής του τριφυλλιού θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Φυσικά, άπαντες θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη απέναντι στους Κρητικούς.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει Χριστογεώργος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Ζαγαρίτη.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης και Κουρμπέλης. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Μπεκ, αριστερό ο Χατζηγιοβάνης και ως σέντερ φορ θα παίξει ο Περέα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Καραγιάννης, Κολοβός, Μπουζούκης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα και Καμπετσής.

Εκτός έμειναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Εμμανουηλίδης, Κότσαρης και Φάνης Μαυρομμάτης, ενώ απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος και ο Βέλεθ έκανε θεραπεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...