ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προφορική συμφωνία με Ξαβιέ

Ο Ξαβιέ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του panathinaikos24.gr.

Προφορική συμφωνία με Ξαβιέ

Ο Ξαβιέ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του panathinaikos24.gr.

Η ιστοσελίδας μας από το βράδυ της Παρασκευής έγραψε ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ εξετάζεται πολύ σοβαρά και βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές του Τσάβι Ρόκα για τη θέση του εξτρέμ. Ολα δείχνουν ότι η κίνηση θα γίνει και μάλιστα σύντομα.

Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει προφορική συμφωνία και τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν οι εξελίξεις. Ο παίκτης και το τριφύλλι περιμένουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μέσα στην εβδομάδα, ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, με τον 28χρονο να έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ξαβιέ ήταν μαζί με τον Λικά και έναν ακόμη ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του τριφυλλιού για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Τελικά, προτιμήθηκε αυτός. Δεν πρόκειται για καθαρό εξτρέμ γραμμής, αλλά για ποδοσφαιριστή που συγκλίνει, κάτι που ήθελε από την αρχή ο Τσάβι Ρόκα, πάντα σε συνεννόηση με τον Ντάνι Πογιάτος.

https://www.youtube.com/watch?v=C3LcJax1DjA

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...