ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επόμενοι στόχοι: Λαπροβίτολα και Γουίτινγκτον

Μετά τη... βόμβα με τον Σαντ Ρος, ο Παναθηναϊκός προχωράει τις επόμενες κινήσεις του για να κλείσει δυο ακόμα παίκτες.

Επόμενοι στόχοι: Λαπροβίτολα και Γουίτινγκτον

Μετά τη… βόμβα με τον Σαντ Ρος, ο Παναθηναϊκός προχωράει τις επόμενες κινήσεις του για να κλείσει δυο ακόμα παίκτες.

Οι πράσινοι κινήθηκαν αθόρυβα και με συντονισμένες κινήσεις, κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Κουβανό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του τριφυλλιού. Απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι προχωρούν για τα υπόλοιπα κομμάτι του παζλ. Οπου “υπόλοιπα κομμάτια”, βάλτε τα ονόματα των Λαπροβίτολα και Γουίτινγκτον.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Αργεντινό υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και μέρες.  Για να είμαστε ακριβείς, οι πράσινοι έχουν πείσει τον 30χρονο να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει παίκτης του εξάστερου. Ομως, από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οφείλουμε να περιμένουμε τις εξελίξεις. Ο παίκτης μιλάει με τη βασίλισσα και αν λυθεί το οικονομικό κομμάτι (3 μισθοί), τότε θα πάρει την ελευθέρας του και θα γίνει παίκτης του τριφυλλιού. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός του δίνει αυτά που θέλει σε οικονομικό επίπεδο.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Γουίτινγκτον, οι πράσινοι παρακολουθούν… δίχως πολλά λόγια την περίπτωση. Μπορεί πριν από λίγες μέρες, το θέμα να πάγωσε ή αν θέλετε να απομακρύνθηκε η περίπτωση συμφωνίας, αλλά ακόμη πιθανότητες υπάρχουν. Ο φόργουορντ της Γαλατασαράι αρέσει πολύ και όλα είναι ανοιχτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.