ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ 3-2

Νίκη στο “αντίο” του Γιώργου Δώνη

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο ματς της σεζόν και ο Γιώργος Δώνης αποχαιρέτησε με νίκη. Μπεκ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης τα γκολ των πράσινων. Έπιασε πέναλτι ο Ξενόπουλος στις καθυστερήσεις.

Νίκη στο

Με τρια γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου ΟΦΗ και έκλεισε με νίκη τη φετινή σεζόν. Οι πράσινοι επικράτησαν 3-2, χάρη σε τέρματα των Μπεκ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, στο “αντίο” του Γιώργου Δώνη στον πράσινο πάγκο. Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε, ενώ ο Ξενόπουλος απέκρουσε ξανά πέναλτι στο 7′ λεπτό των καθυστερήσεων, όταν είπε “όχι” στον Φιγκειρέδο.

Πλέον, το “τριφύλλι” κοιτάζει την επόμενη χρονιά που θα τον βρει με νέο προπονητή, τον Ντάνι Πογιάτος και με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και αυτές που θα γίνουν.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός  πήρε τη νίκη με 3-2 του ΟΦΗ και έκλεισε με θετικό πρόσημο τη τρέχουσα σεζόν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων τα πρώτα λεπτά, αλλά τον Παναθηναϊκό να απειλεί. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος στην άμυνα ενώ στην επίθεση οι πράσινοι είχαν 3 γκολ σε 3 φάσεις (28΄ Μπεκ, 35΄ Μακέντα, 42’  Χατζηγιοβάνης)

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαν πολλά κενά στην άμυνα. Επιθετικά ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά κενά του Παναθηναϊκού και  πέτυχε δύο γκολ με σκόρερ τους Φιγκεϊρέδο (29΄) και Βαζ (37¨).

Σε πολύ καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό βρισκόταν ο Ξενόπουλος, οποίος  ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε 7 αποκρούσεις. Ταυτόχρονα αρκετά καλοί  ήταν  οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης και Μπεκ, ο οποίος μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που προσπαθούσε να απειλήσει με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.

Οι πράσινοι ήταν σαφώς ανώτεροι αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο 97ο λεπτό του αγώνα ο Βασίλης Ξενόπουλος έγινε ο απόλυτως πρωταγωνιστής για το τριφύλλι, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Φιγκεϊρέδο.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά και την ίδια στιγμή ο Δώνης αποχαιρέτησε με ψηλα το κεφάλι τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.